Фирми от Варна с бизнес интереси към германската компания Дрекселмайер (DRÄXLMAIER

...
Фирми от Варна с бизнес интереси към германската компания Дрекселмайер (DRÄXLMAIER
Коментари Харесай

Канят фирми от Варна на онлайн бизнес форум с германска компания

 Фирми от Варна с бизнес ползи към немската компания Дрекселмайер (DRÄXLMAIER GmbH) могат да се включат в онлайн бизнес среща. Поканата е от Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия (ИАНМСП), взаимно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Мюнхен. Събитието ще се организира на 26-ти ноември от 11.00 ч., под егидата на Експортен хъб България и в него присъединяване ще вземат представители на немската компания. 

Дрекселмайер е водещ снабдител на съставни елементи за автомобилната промишленост, а ползата й към българския бизнес е обвързван с реализиране на контакти с български поддоставчици и сътрудници от автомобилната промишленост. Интересът на компанията у нас е ориентиран към компании, произвеждащи произведения чрез шприцоване на пластмаси с аутомотив стандарт, производители на естествени и изкуствени нишки, текстилни артикули (стелки/седалки за автомобилната индустрия), производители на покрития от дърво и фурнири; производители на кожарски артикули от естествена и изкуствена кожа, PVC, TPO. 

Желаещите да вземат присъединяване би трябвало да се записват авансово. 

За спомагателна информация: Калина Трендафилова тел.: 02/940 7978 и Ася Андреева тел.: 02/940 7989.

По условие на немската компания, българските предприятия, искащи да осъществят бизнес контакти с компанията, е належащо да се записват в формалния портал за евентуални доставчици/партньори на немската компания: 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР